ام شهد أم شهد
عدد المساهمات : 224 نقاط : 582 تاريخ التسجيل : 15/03/2009
| موضوع: عجة بالبيض والخضار السبت ديسمبر 26, 2009 1:13 am | |
| .. المقادير .. لكل بيضة بنحط معلقة دقيق كبيرة يعني انا عملت صينية صغيرة .. للعشاء يا دوبك استعملت 5 بيضات فقط .. حطيت عليهم 5 ملاعق كبيرة دقيق نصف ملعقة صغيرة بيكربونات صودانصف ملعقة صغيرة باكينج باودر 3 قطع جبنة مثلثات .. أو معلقتين كبار جبنة كريم ( يمكن الاستغناء عنها طبعاً )بصل مقطع و فلفل أخضر مقطع و طماطم مقطعة و زيتون ان احببتم بقدونس مفروم .. معلقتين كبار تقريباً الخضراوات لام تكون مقطعة صغير جدا جدا .. بس ماتكونش مفرومةربع كوب حليب سائل ملح فلفل أسود بهارات مشكلة الطريقة : نخلط الدقيق و الباكينج باودر و بيكربونات الصودا مع بعض .. و نسيبهم على جنب .نخفق البيض في الأول .. و نضيف له الملح و الفلفل و البهارات نضيف الجبنة .. و نخفق الخليط ..نضيف له الخضراروات و نقلبها فيه ..نضيف الحليب .. نضيف الدقيق و نقلب كويس جدا .. هيبقى قوام الخليط زي قوام الكيك .. نضيف الدقيق شوية شوية .. ندهن صينية الفرن زبدة .. ندخلها الفرن تلت ساعة .. و يكون شغال قبلها بعشر دقايق ..و بعدين نحمرها من فوق .. و دة شكلها و هي طالعة من الفرن .. [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] و دة شكلها بعد ما اتقطعت و اتحطت على العشاء .. [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] و بألف هنا و الله | |
|